2013 m. balandžio 3 d., trečiadienis

Nors neretai kalbame, kad materialistiškumas okupavo viso pasaulio žmones, tačiau tiesą sakant, nors tai iš dalies ir yra tiesa, tačiau nemažai žmonių pradeda suprasti, kad gyvename tik vieną kartą, o svarbiausias dalykas gyvenime kiekvienam turime būti pats sau. Būtent dėl šios priežasties, pastaraisiais metais ypatingai pradėjo didėti Jogos reikšmė ir populiarumas.

Joga – tai savęs pažinimo, savo „čiakrų“ atskleidimo mokslas. Joga yra tikriausiai vienintelis dalykas pasaulyje, absoliučiai neapčiuopiantis kažko materialaus. Joga susideda tik iš dvasinių dalykų, padedančių atrasti save, savo dvasinę būseną, pasiekti susikaupimo – būtent dėl šių priežasčių, joga pastaruoju metu ypatingai išpopuliarėjo.

Lietuvoje Jogos populiarėjimo metas taip pat paliko nemažą antspaudą. Daugumoje Lietuvos miestų pradėjo įsikurti vis daugiau įvairių Jogos studijų. Vis dėlto, viso šio jogos plitimo centru galime vadinti laikinąją Lietuvos sostinę Kauną. Kaune atsidarė daugiausiai įvairių Jogos studijų, teikiančių įvairias, kokybiškas Jogos paslaugas, bei turinčių profesionalius kolektyvus. Būtent dėl to, žmonės Kaune vis labiau domisi šiuo savęs pažinimo mokslu. Telieka konstatuoti faktą, kad joga Kaune šiuo metu klesti geriausiai, visos Lietuvos atžvilgiu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą